Projektbeskrivning

Vilka föredrar du när du flyger: ett billigt, utan krusidigt flygbolag eller en dyrare operatör med fantastiska servicenivåer och maximal komfort? Och skulle du någonsin kunna överväga ett litet företag med bara några vägar?

Valet är upp till dig självklart. Men den punkt vi gör här är att när du kommer att boka ett flyg finns det några väldigt olika alternativ. Varför är det så? Svaret är att varje av dessa flygbolag har valt ett annat sätt att uppnå konkurrensfördelar på en fullsatt marknad.

Utsträcka och överlista dina rivaler genom att välja rätt strategi för din organisation.
Operatörer utan krusiduller har valt att minska kostnaderna till ett minimum och vidarebefordra sina besparingar till kunder i lägre priser. Detta hjälper dem att ta marknadsandelar och se till att deras plan är så fulla som möjligt, vilket ytterligare sänker kostnaderna. De lyxiga flygbolagen fokuserar däremot på sina ansträngningar för att göra sin tjänst så underbar som möjligt, och de högre priserna som de kan leda till som resultat resulterar i deras högre kostnader.

Under tiden försöker mindre flygbolag att få ut det mesta av sin detaljerade kunskap om några få vägar för att tillhandahålla bättre eller billigare tjänster än sina större internationella konkurrenter.

Logga in