Projektbeskrivning

Om du inte har gömt sig under en sten de senaste åren har du märkt att sociala medier nu är ett av de mest omedelbara och kraftfulla sätten du kan ansluta till dina kunder.

En gång bevarandet av Internet ”geeks” och studenter, använder ganska mycket alla nu sociala medier. Enligt NextAdvisor och Pew Research är 43 procent av amerikaner över 65 år vanliga användare av sociala medier, vilket innebär att även din mormor kan vara på den.

Så vem dina kunder är – de är pensionärer, baby boomers, Gen X eller Gen Y, det finns en bra chans att du kan nå dem via sociala medier. Och om du inte gör det, kan du garantera att dina rivaler kommer att vara.

En stark social media närvaro är viktigt om du vill konkurrera på dagens marknadsplats. Men helt enkelt skapa en profil på sociala nätverk och lägga in enstaka meddelanden räcker inte för att bygga följande. Du behöver en strategi.

I den här artikeln kommer du att upptäcka värdet av en social media strategi och lära dig vilka steg du bör vidta för att skapa en framgångsrik social media närvaro.

Logga in